torstai 18. syyskuuta 2014

PeuraMalli: Milla Grönstand
Valokuva: Heidi Järvi
Video: Sonja Viljanen
Avustajat: Milla Kouhia ja Karoliina SeppäläBlogilla ja youtubellani on ollut hiljaisempaa aikaa oikeastaan koko kesän. Kaikkea muuta hommaa on ollut videoiden tekemisen haittana. Kuten aiemmassa postauksessa kirjoitin, kaikenlaista on ollut pitkään kesken, mutta mistään ei ole tullut valmista ja ei harrastuksia kannata pakottaa tai niistä menee maku. Tämäkin video kuvattiin lähes pari kuukautta sitten vaasassa. Editoiminen jäi kuitenkin vallan kokonaan pitkäksi aikaa koska kuvauksissa assaroinut Milla poistui tästä maailmasta kurjan onnettomuuden seurauksena. En halua asiasta enempää kirjoittaa ja ei siitä myöskään kannata minulta kysellä. Tähän saakka en ole ollut valmis katselemaan kuvattuja raakamateriaaleja. Eikä aika muutenkaan olisi ollut valmis vielä tälle videolle kun suru oli kaikilla vielä niin lähellä. Nyt kuitenkin kaikki ääliömäisen huonot vitsit taustalla ja iloinen tunnelma ei enää kirpaisut yhtä pahalla tavalla. Kuvauksia ja menneisyyttä pystyi katselemaan jo positiivisemmalla asenteella.

Iloisempiin asioihin. Sengdao on taas musiikkeineen avustamassa. Joitakin vuosia sitten tutustuin häneen youtuben kautta ja ihastuin Sengin säveltämään ja soittamaan musiikkiin. Sainkin sitten luvan käyttää joitakin kappaleita vanhemmissa videoissani. Pitkä hiljainen kausi musiikin ja netin kanssa on häneltä nyt päättynyt ja mahtavaa musaa on tulossa videoihini siis tulevaisuudessakin! 

Kun alotin leikkailemaan videoa, en enää edes muistanut mitä olin kuvaillut metsässä hyöriessä. Hiukan harmitti kun kamerakäsi vaikutti monessa kohtaa todella krapulaisen tärisevältä, mutta jos nyt puolustan itseäni niin usein en pusikon ja kivien takia hyvää, tukevaa kuvausasentoa saanut. Lisäksi lähikuvat täytyi ottaa aika kaukaa zoomilla jotta en olisi Heidin kuvan edessä. Tämähän tietysti lisää tärinää myös. Toisaalta tämän videon editointi oli ehkä nopein tapahtuma ikinä! Jotenkin kaikki pätkät vain lämähtelivät oikeille paikoilleen. Iso kiitos tästä kuuluu varmasti inspiroivalle musiikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti