lauantai 27. syyskuuta 2014

Pomppiva poni.

Musiikki: Sengdao Boutsivongsakd 

Suunnitteilla oli tehdä hieman "sarjakuvamainen" video tästä estehyppykerrasta, mutta mitään "juonta" en tietenkään voinut suunnitella etukäteen koska ikinä ei tiedä tarkalleen millaista materiaalia saa kuvattua. Tälläkertaa Kossu päätti tehdä suunnittelun minulle helpoksi. Tuo poni osaa olla todella herkkä ratsastaa, mutta sitten kun silmiin tulee ponimainen pilke, ratsastajan virheet päätyvät suurennuslasin alle ja yleensä ratsastaja kentän hiekkaan. Toisaalta kieroilut ovat hyvin opettavaisia. Istu oikein tai kylve hiekassa. 

Ponimainen pilke silmissä.
Videosta ei ihan sellaista tullut kuin suunnittelin. Siitä piti tulla tosiaankin sarjakuvatyylisempi mutta jostakin syystä en saavuttanut ajatusta enää editointivaiheessa. Tarinallisesti kyllä, mutta leikkauksellisesti ei.
Tekstit olivat alusta asti melko selvät. Vain viimeiseen lauseeseen oli ihan loppuun saakka useita eri vaihtoehtoja. Ihan perus kliseinen "opit koettelemusten kautta" tms. oli yksi niistä, mutta koska kuvakerronta sanoo jo tuota, päädyin hiukan hauskempaan valintaan kirjallisesti. (Mun mielestä ainakin hauskempaan...) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti