keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Aihe juhlinnalle!

No, ei nyt sentään. Mutta asia jonka kanssa olen laiskasti paininut jo muutaman vuoden on vihdoinkin selvinnyt. Hurraa! Kyse on facebookista joka jostakin syystä ilmoittamatta lisäsi tämän blogin kiellettyjen linkkien listalle. Laitoin facelle korjaus/selityspyyntöä suunnilleen jokatoinen kuukausi saamatta minkäänlaista vastausta tai korjausta asiaan. Miettien millaista kakkaakin tuolla sivustolla saa olla on todella kummallista että tämä (YouTuben hyväksymä materiaali) ei sinne kelvannut. Tai sitten joku ilkeä ihminen on katkeruuttaan lähettänyt roskasisältöilmoituksen ja face on tarkistamatta pyynnön toteuttanut. Tiedän ainakin yhden toisen blogin joka on kokenut saman kohtalon. Kyseessä on miljoonakertaa suositumpi sivu mainostajien kera ja silti face pitkään kielsi kaikilta linkittämisen eikä reagoinut valituksiin.

Aiheeseen liittymätön söpöstelykuva kun täällä oli yhden päivän ajan lunta. Nappaaja: Sofia Setola
Nyt asia on selvinnyt jostakin syystä. Molemmat blogit saa linkittää ilman mutinoita. Mahdollisesti näissä kieltojutuissa on joku aikaraja joka eillen umpeutui sillä mitään selvitystä asiasta ei edelleenkään tullut.

Toivottavasti tämmöiset ongelmat ovat nyt takanapäin ja face tulevaisuudessa tarkistaa mitä kieltää. (Sekä huomioi käyttäjiensä korjauspyynnöt.) Toivottavaa tietysti olisi myös ettei kukaan tyhmyyttään vain lähettele turhia ilmoituksia ja ruuhkauta palvelua.

Onko tätä ongelmaa ollut muilla?

Näin pölvästin asian takia en videoa tietenkään tee, mutta tässä iloa neljän vuoden takaa kun viidensadan tilaajan raja ylittyi.

2 kommenttia:

 1. Moikka! Aattelin, että tää haaste vois olla sustakin mielenkiintoinen osallistua, niinpä haastoin sut mukaan. :) http://lannennopein.blogspot.fi/2014/11/haaste-harrastusanalyysi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia haasteesta. :)
   Mietiskelin tuota aihetta ja en oikein tiedä onko mulla mitään mielenkiintoista sanottavaa siitä. Ainakaan koko postaukseen riittävää. Laitan kumminkin takaraivoon jos jotain (edes etäisesti viisasta sanottavaa) ilmaantuu.

   Poista