tiistai 25. marraskuuta 2014

Varoitus! Söpöyden yliannostus. (Kissanpentuja.)

Freija kisu poksautti jokin aika sitten maailmaan kauan odotetun pentueen. Siitä alkaen face seinäni on täyttynyt karvapallokuvista joita ei ollenkaan harmita katsella. Kun pennut viimein aukaisivat silmänsä huomattiin jotain kamalaa! Kaikki olivat punasilmäisiä demonilapsia! 


Oikeasti pentujen hurja ulkonäkö tuli tietysti pentuhuoneen huonon valaistuksen ja salamanvalon yhdistelmästä. (Epävirallisista kuvista ei jaksa alkaa punasilmäisyyttä poistamaankaan.) Itse en pitkän välimatkan vuoksi päässyt aiemmin kuvaamaan kisuja, mutta nythän ne olivat söpöyden huipussa ja edellä mainittujen valokuvien vuoksi idea videoon syntyi vain pienen miettimisen jälkeen.


Musiikki: Dark Souls 2 - Departure

Pentujen huone todellakin oli melko hämärä joten kamerani pääsi tosi koetukselle. Siihen kun lisää pentujen tolkuttoman pörröisyyden, tarkentamisen kanssa oli todella isoja vaikeuksia. Kaikkein hankalinta kuitenkin oli keskittyä kuvaamiseen kun olisin halunnut kokoajan kosketella noita rääpäleitä.

Koska en saanut kovin kivan väristä kuvaa suoraan kameraan täytyi tämä hoitaa koneella. Hiukan penkäsin että en saa videoita riittävän valoisaksi. Kaikki kuva vaatii valoa, mutta liikkuva kuva näyttää usein mega ankealta ja suhruiselta liian pimeässä. Varsinkin kun kuvauksen kohteissa ei ole selkeitä rajoja. Liikaa ei sovi kuitenkaan säätää käyriä tai kuvan laatu huononee.

Tämmöiseen värimaailmaan päädyin lopulta. Alkuperäiset kuvat vasemmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti