maanantai 8. joulukuuta 2014

Poliittinen kannanotto? (En tiedä mihin aiheeseen...)

Aiemmin jo mainitsin että työn alla on menneisyydestä kaivautunut sarjakuva josta oli tarkoius tehdä animaatio. Jotenkin katsoessa noita vanhoja sarjakuva-animaatiosekoituksia ajattelin, että se on todella hankala tapa lukea tuon tyylistä sarjakuvaa. Niinpä poikkeuksellisesti julkaisen tämän ihan "raakana". (Siis ilman videoa.) Seuraavaan animaatiosarjikseen tulee sitten muutakin liikettä kuin pelkkää "kameran" siirtymistä mutta sen valmistuminen on kaukana tulevaisuudessa. 

Tästä sarjakuvasta muutamia rivejä ennen itse kuvia. 
Alunperin tein sarjakuvan huvin ja vaihtelun vuoksi englanniksi. Nyt lukiessani sitä päädyin vaihtamaan kömpelön lauserakenteen (ja yleisen laiskuuden) vuoksi kielen suomeen. Kumminkin olisin joutunut kirjoittamaan kaiken uusiksi käsialan tähden niin samalla sitten vaihdoin itselleni sen miellyttävämmäksi kirjoitettavaksi.

Ja tuo tarina... En ollenkaan muista mitä olen ajatellut tuota suunnitellessani. Todennäköisesti en mitään syvällistä vaan kyseessä on vain kertomus vailla merkitystä. Kumminkin JOS tuossa on jokin ideologia ollut taustalla, niin sitten se on sukupuolten välinen tasa-arvo. Ehkä jätän siis juonen syvimmän sisällön lukijan pääteltäväksi. Veikkaisin, että syy tämän sarjakuvan syntymiselle oikeasti on ollut se että kokeilin piirtäessä muutamia uusia varjostustyylejä. Neuvoja taustoihin yms. aiheeseen liittyviin hankaluuksiin hankin vanhoista länkkärisarjakuvista.
Loppuun vielä huomautus uudesta kyselystä johon toivoisin kaikkien osallistuvan. Ihan kirjallisiakin kommentteja otan tietysti mielelläni vastaan. Sarjiksesta ja uudesta ulkoasusta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti