keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Meidän talli vuonna 2008

Täytyisi siivota, käydä asioilla ja tehdä muita sellaisia tylsiä hommia joten luonnollisesti halu kirjoittaa blogiin kasvoi ylitsepääsemättömäksi vaikka muuten on kirjoittelu tylsistyttänyt. Katselin siis vanhoja videotani ja sain muutamia ideoita uusiin videoihin... Niistä lisää tulevaisuudessa. (Ehkä.) Huomasin myös, että iso kasa (ihan kivojakin) teoksia on vielä esittelemättä! Pitkän aikaa kirjoitin blogiin kerran viikossa vaikka uusia videoita ei olisi tullutkaan mutta sitten kyllästyin. Nykyisin kirjoitan kun huvittaa tai on jotain uutta materiaalia julki. Vanhat videot siis unohtuivat lähes kokonaan.

Kaikista vanhoista videoista valitsin nyt tämän talliesittelyn. Katsellessa videoa ei voi kuin kauhistella kuinka kaikki on tavallaan muuttunut ja tavallaan ei. Yksi videossa vilahtanut pikkupoika menee jo toiselle luokalle tänä vuonna ja ainakin neljä noista hevosista on laukannut virheämmille laitumille. Tallikin on hieman muuttunut sisätiloiltaan mutta pihalla kaikki on nyt lähes samoin kuin tuolloinkin. Voi menneet vuodet...

Innostuin jopa kaivelemaan hieman menneisyyden kuvia.

Tuolloin Mara (ja myöhemmin Kossu) asui tallissa. Nyt nuo kaksi poniboksia on muutettu yhdeksi heppakopiksi sinetöimällä toinen ovi ja poistamalla väliseinä. Kuva vuodelta 2007 tai 2008.

Hale on yksi videon hevosista jota ei enää ole tässä todellisuudessa. Kuva vuodelta 2010
Samat laitumet kuin videossa. Eri ponit tosin. Kuva vuodelta 2009.
Viime vuonna pihaan saapui toinen tuollainen uusi harmaa viljapönttö sekä kentälle uusi aita. Kuva vuodelta 2014. Myös navetan pääty on vuosien varrella vaihtunut keltaisesta punaiseksi.
Videon teosta en paljoakaan muista muuta kuin että suunnittelin tämän päässäni ja toteutin sen niin täsmälleen suunnitelmien mukaisesti, että oikein hämmästytti. Musiikkina toimii Silent Hillin eräs suosituimmista sävelmistä.

Pahoittelen kuvanlaatua, mutta tuolloin Tubessa oli kovin rajattu videon koko joka vaikutti suoraan videon katsottavuuteen. Siinä suhteessa on hypätty jättiharppaus oikeaan suuntaan!


Mitä mieltä olette? Kaivelenko blogin kansa tubekanavaani useammin menneiltä vuosilta vai kannattaako keskittyä vain nykyhetkeen?

2 kommenttia:

 1. Kaivele ihmeessä, itse juuri muistan paremmin nämä vanhemmat videot ja on mukava kuulla tarinoita niiden takaa! :)
  Muistan juuri tämän videon, ehkä tyyliin ensimmäisiä heppavideoita joita tubessa näin ja jestan kun tää oli hieno! Sitä piti ihan useaan kertaa katsoa alusta loppuun ja ääneen ihastella :D Muistan monen muunkin (minun lisäkseni) luulleen että video on kuvattu jossain ulkomailla. En tiedä sitten mistä lie se luulo tullut.. :D

  Loistava ja simppeli video, juuri tälläisistä tykkään. Kaikki ns. ylimääräinen on jätetty pois, videolla on selkeä idea. Erityisesti tykkäsin ja yhäkin tykkään biisistä sekä noista häivytetyistä kohdista.
  Yksi suosikkivideoni ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teenpä siis niin. :)
   Kiitoksia kivasta kommentista!

   Poista