lauantai 7. maaliskuuta 2015

Helmikuinen maastolenkki,


Semmosta. :)

Aiemmin en ole vielä blogiin asti saanut kypäräkamera videoa, mutta nyt sekin on korjattu. Hiukan on ollut hankaluuksia kameran suuntauksessa, sillä se on sijoitettu pääni yläpuolelle jolloin Kossun niska ei oikein näy ja kuva näyttää kummalliselta. Jos sitten suuntaa kameran liian alas, näkyy lähinnä vain maata... Täytyisi keksiä joku keino jolla saisi kameran kaulan korkeudelle tai (papukaijaksi) olkapäälle.

Video sinällään on ärsytyksen purkua asiasta jolle ei oikein mitään voi.

2 kommenttia:

 1. Ahhaha :D Tätä videota sai kyllä hymyssä suin katsoa, todella hauska idea! Meilläpäin on onneksi jo pahimmat mutakelit ohi, mutta joka vuosihan se on aina yhtä inhottavaa, tosin mutakelejäkin enemmän inhoan sellaisia pääkallokelejä, missään ei voi ratsastaa kengättömällä hevosella ilman että saa koko ajan pelätä kaatuvansa.
  Tykkäsin kameraperspektiivistä, sitä en ole sun videoissas aikaisemmin nähnytkään! Myös muusikittomuus oli plussaa, mukava välillä katsoa jotain erilaista :)

  Haluaisin nähdä sulta ihan tavallisesti tallipäivästä videota, jossa itse hoidat ja ratsastat ponin :) Sellainen vähän videopostaustyyppinen ratkaisu, välillä olisi puhetta ja välillä vaikka musiikkia. Olisi hauska saada sut tonne kameran paremmalle puolelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia toiveesta. :D Tuo on hiukan hankala toteuttaa sillä en oikein keksi kenet saisin kuvaamaan ja kameran edessä hyppeleminen on niin kammottavaa, että teen sitä vain pakon edessä. Laitan kumminkin muistiin jos vaikka jotain keksisi.

   Poista