keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Vanha animaatio


Kun uusia videoita ei ole nyt valmiina ja se saisi blogin elämän turhan hiljaiseksi ajattelin muistella jälleen menneitä. Kaivelin siis vanhoja videoita ja valitsin (ylläri) animaation. En tarkalleen muista olenko tästä joskus jo kirjoittanut joten vanhat lukijat, anteeksi mahdollinen toisto!


Valkkasin tämän koska kyseessä on ensimmäinen tekemäni paperipiirrosanimaatio. Eli ensin on piirretty yksi kuva jonka olen ikkunaa vasten kopioinut toiselle paperille hieman muuttaen seuraavaa kuvaa. Muistan, että homma oli odotettua työläämpää ja tämä tekotapa onkin yksi omista inhokeistani koska kyllästyn muita tyylejä hepommin pitämään piirroksen "laatua" yllä. (Ja silti näitäkin on muutama tullut tämän jälkeen...) Myös skannaamiseen kulutettu aika on turhauttavaa.

Samalla kuin tylsää, tätä oli myös jännittävä tehdä kun ei ollenkaan osannut aavistaa mitä oli tulossa! Ensimmäinen tätä tyyliä kun tämän on. Kova homma oli tässä tilanteessa vaivan arvoista kun "Kiss" on edelleen yksi lemppareitani. 

Koska en löytänyt animaation skannauksia tai alkuperäisiä papereita, tässä hölmöily samalta aikakaudelta joka tavallaan liippaa aiheen vierestä. Tosin laadulla "miksi vaivauduin edes skannaamaan"...
Tosiaan. Kaikesta tästä on jo viitisen vuotta aikaa. Aika tarkalleen. Latauspäivä näytti olevan 10.4.2010. Niin se aika huristaa menemään.6 kommenttia:

 1. Apua, mä nään tästä varmaan painajaisia ! :D

  VastaaPoista
 2. Nää videosi on aina sellaisia pelottavan hienoja, tulee jännä tunne kun niitä katsoo :D Mahtava luomus on tämäkin, tulee jostain syystä vähän Fritte mieleen, kun itse aina niin suukottaisin ja hellisin ja ukko on sitten taas tuota mieltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mara oli samanlainen. Iho on tallella sentään mutta mielipide pussailusta olis just tuo. :D Tässä videossa on siis opettavainenkin elementti selkeesti.

   Poista
 3. Ompas sulla mahtava blogi :) Tää animaatio oli alkaan niin herttanen, mutta loppu ei ollutkaan ihan sitä mitä kuvittelin - Propsit siitä :D Muutenkin postaukset ovat ihanan monipuolisia, löytyy kuvia, videoita ja näitä piirrustuksia/animaatioita. Täältä ehdottomasti uusi lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kehuista ja toivottavasti viihdyt lukijana! :)

   Poista