torstai 28. toukokuuta 2015

Tallissa kummittelee.

Vanha video taas. Vuodelta 2009. En muista kauheasti tästä videosta tai sen teosta, mikä ei ole ihme, sillä ei tuo kovin kummoinen olekaan. Olettaisin, että ihan huvin ja harjoittelun vuoksi tehty pätkä jonka päätin ladata nettiin. 
Varoitus! Tosi pelottava video ja kummituksia! :DMikä tästä videosta tekee mielenkiintoisen, on joidenkin ihmisten reaktiot! Kyseessähän on ihan selkeästi vitsi, eikä edes kovin hyvin tehty sellainen, mutta tosi moni sitten suuttui siitä ja sain raivoviestejä tubeen. (Kunniaksi suomalaisille, kaikki suomenkieliset kommentit olivat asiallisia ja "naureskelevia".) Vissiin näillä asioilla ei sitten sopisi vitsailla kun jotkut etsivät "oikeita" kummitusvideoita ja pettyivät kun varjo olikin selkeästi feikki, mikä selviää lopussa. 

Toinen porukka oli sitten ne ihmiset jotka ehkä jättivät lopun katsomatta ja ihan täpinöissä kirjoittivat varjoista joita videossa näkyy. Olin oikein ällistynyt kuinka 2000 luvun puolella monet eivät tiedä, että tuollainen effecti on maailman helpoin toteuttaa vaatimattomallakin kalustolla. Eli kaikki mitä netissä näkyy ei olekkaan totta!

Myös Heidi Järvi on ollut onnekas saadessaan harvinaisen henkiolennon kameralla kiinni. Niinhän?
Olisiko teillä lukijoilla tarvetta saada neuvoja tämän tyylisien varjovideoiden tekemiseen? Voisin kirjoittaa aiheesta erikseen postauksen jos kiinnostuneita on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti