keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kynästä

Jokin innostuskohtaus on nyt taas iskenyt kun videoita tulee, blogi heräsi henkiin ja olen jopa piirrellyt. Tosin enimmäkseen erästä 6kk sitten aloitettua animaatiota, mutta kiva silti piirtää edes jotakin. Vielä mukavampaa on saada hommia valmiiksi asti! Siksi tässä muutama vauhdikkaammin tekaistu työ.

Tämä kuva on photari ja wacoom maalaus. Harjoittelin veden piirtämistä ja aika kauan sain säheltää ennen kuin tähän pääsin. Vaikeaa! Kuva on piirretty ihan valokuvan päälle koska tarkoituksena ei ollut "hienostella" vaan maalata tuo vesi siedettävällä menestyksellä. Veneen edessä oleva neste varjoineen onnistui ok, mutta roiskeet saisivat olla vahvemmat joten määrittelen tämän kohtalaisesti onnistuneeksi.

Tässä kaverikuva. Piirretty photarilla ja piirustusalustalla myöskin. Kuva on aika pikaisesti tehty viivaharjoitus ja nyt näkyy joitakin pikkuvirheitä. Tärisevää kättä viivoissa ja viivojen paksuus saisi vaihdella enemmän, olla eläväisempi. Sen verran tyytyväinen olen tähän kumminkin että päätin julkaista.

Nyt en jaarittele enempää sillä täytyy jatkaa piirtämistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti