keskiviikko 5. elokuuta 2015

Suosikeista poimittua 8

Huomasin juuri, että suosikkeihin on löytynyt riittävästi hienoja heppavideoita jotta saan esittelyn aikaiseksi. Nykyisin niitä löytyy aika huonosti kun videoiden kulta-aika on ohi. (Surullista.) Joten jos joku tietää joitakin hyviä heppavideokanavia jotka ovat vielä suunnilleen aktiivisia niin laittakaa linkkiä ihmeessä!


~Concrete Angel~

venlalpo

Kesän keskelle hitunen talvea... Tässä videossa on ehottomasti hienointa tuo maisema ja sävyt. Voi luoja kuinka upean värinen taivas ja valo! Kuvausta on selkeästi mietitty hitunen ja leikkaus on rentouttavan rauhallista sekä kikkailematonta. Ideakin on herttaisen yksinkertainen. Tyttö ja ponisöpölöinen kävelyllä. Ei visuaalisesti hieno video muuta tarvitsekkaan.
Don't regret
Aichasheart

Sitten hauveleita mutta edelleen talven keskellä. Video on sinällään yksinkertainen ja kello ideana on hyvä eikä häiritse. Se tuo jopa kuvaan jännittävää värimuutosta sotkematta mitään. Kuvaus on hienoa (kuten aina tällä tekijällä) ja koko video on tiivistetty tosi hyvin jotta malttaa kärsimättömämpikin katsoa. Musiikki sopii hyvin aiheeseen.Finnderby 2015

esssimon

Tässä on malliesimerkki musiikkityylistä joka iskee täydellisesti ratsastukseen jos videon osaa oikein tehdä. (Kuten tämä video tietysti.) Tosi monipuolinen pätkä, hyvin kuvattu ja leikattu. Hidastukset ovat hienoja mutta niitä ei myöskään ole käytetty liikaa jolloin ne säilyvät tehokeinona eivätkä niinkään videon ainoana ideana. Hyvin myös välittyy kilpailutunnelma.Tässä kirjotellessa tuli mieleen, että olisiko lukijoilla innostusta "linkkaa videosi" postaukselle? Sellaisiakin on ollut vasta yksi (?) tässä blogissa mutta muistaakseni videoita kertyi silloin ihan kivasti. Vieläkö lukijoina on porukkaa joka tekee tämmöisiä ja haluaa tekeleistään esittelyn/mielipiteitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti