sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Näin meni 2015

Nyt kun on juhlinnan keskelle tullut rauhan hetki, ajattelin kirjoittaa perinteisen koosteen vuoden tuotoksista. 
TAMMIKUU

Mitään uutta en tehnyt mutta sain sentään pakotettua kaksi blogipostausta. Toisessa nostalgisoitiin tallimme maisemissa ja toinen oli Blogitallin ratsastuskilpailuhaaste. Molemmat vanhoilla videoilla mautsettuina.

HELMIKUU

Tein jopa videon! Winter memories nimisen koosteen vanhoista talvisesta materiaalista lisättynä uuden rekiretkivideomateriaalin päälle. En ole koskaan oikein pitänyt koostevideoiden tekemisestä. On niin vaikeaa keskittyä kun kaikkea on niin paljon ja lopputuloksesta tulee helposti liian sekava, mutta tämä video onnistui mielestäni ihan hyvin. Kivalta se näyttää vieläkin, varsinkin kun lunta en ole sitten helmikuun nähnytkään...
Toisen helmikuisen postauksen tein piirtelystä. Tai sen vaikeudesta. Aavistan kumminkin tähän hommaan tulevan jotain draamankaarta menneelle vuodelle sillä kynä on sopinut paljon paremmin käteen mitä pidemmälle vuosi on kulunut.

MAALISKUU

Ainoa liike blogin puolella maaliskuussa oli video Helmikuinen maastolenkki. Hölmö ja nopea tekaisu jossa oli vielä "ajatteluvirheitä." Harkitsin myöhemmin videon poistamistakin, mutta olkoot.

HUHTIKUU

Hankaluuksia kypäräkameran kanssa. Mikä oli iso harmi sillä kuvasin videon Gray lenkillä auringonpimennyksen aikaan ja vaikka pimennystä ne tietenkään voinut kuvata, maailma oli todella maagisen värinen tuolloin. 
Selkeästi olen oikein skarpannut blogirintamalla kevään tullessa sillä postasin myös vanhasta animaatiostani, nimeltä Kiss, ja estehypystä kahdella kameralla kuvattuna. Eli video Over. Sain myös pitkästä aikaa oikein paljon kommenttejakin mikä tietysti teki iloiseksi. 

TOUKOKUU

Toukokuussa tuli yksi uusi video. Hassu pätkä Mio, Harmi ja Pessi kissoista nostalgisella pelimusiikilla säestettynä. Tein tämän Cat game videon lähinnä Pessikissan omistajan pyynnöstä ja hän ainakin tuntui kovasti tykästyneen videoon.
Lisäksi muistelin vanhoja julkaisemalla postauksen Ghost got on tape videostani.

KESÄKUU

Yksi video, yksi postaus. At the seashore videossa matkasimme Kossu ja Late ponien kanssa Yyteriin ihmettelemään aaltoja.

HEINÄKUU

Tyhjää täynnä.

ELOKUU

Jos heinäkuussa oli kuollutta blogirintamalla niin elokuussa sitten repäisin kunnolla julkaisemalla jopa neljä kirjoitusta ja kaksi videoa! Aloitin pitkästä aikaa esittelemällä muiden tekemiä, mielestäni hienoja videoita. Niitäkin välillä kertyy vaikkakin ei enää samaa tahtia kuin muutamia vuosia sitten.
Tein myös videon Journey joka sai inspiraationsa niinkin taiteellisesta asiasta kuin junan kuvaamisesta. Materiaalia tuohon pätkään oli melko huonosti, mutta ihan peruskiva siitä silti tuli.
Piirtäminenkin alkoi taas saada vauhtia ja tein kahdeksan kuvan animaation kävälevästä kaakista. (Walking horse.) Siis kirjaimellisesti romuluisesta notkoselkäkaakista. Tähän perään sitten julkaisin blogissa vielä pari photaripiirrosyritelmää.

SYYSKUU

Yksi vanha video esittelyssä. Syyskuun arvolle sopiva syksyinen Mara video, Finlandia. Yksi ihan youtube elämäni alkupään tuotoksista.

LOKAKUU

Voi kauhistus! Olin itse kuvattavana ja samalla kuvasin hieman videoakin ja niinpä tein nopean videon Haze. Myös piirtelyjen julkaisu jatkui muutamalla pelimaailman sankarilla.

MARRASKUU

Julkaisin jopa kolme videoa! Toki vain lyhyet pätkät jatkosarjaa Every day life. (ja Personal trainer sekä Hero) Näiden videoiden kuvaaminen oli hitusen konstikasta mutta animaatioiden näpertely äärimmäisen rentouttavaa.

JOULUKUU

Jos ja kun tätä kirjoitusta ei nyt lasketa joulukuun saldoon, niin sain aikaiseksi kaksi postausta. Jatkoa mieheni ja minun elämään videolla Friday sekä kokeiluja uusilla puuväreilläni.

Katse tulevaan. Mitä haluaisin ensi vuodelta videoiden ja blogin puolella, niin ehdottomasti kommentteja lukijoilta! Itseltäni haluan patistaa toisen ikuisuusrotoskopioista valmiiksi! Devil my cry saattaakin valmistua piakkoin mutta Residen evil 3 video on vielä niin alkuvaiheessa että se ottaa kyllä varmasti vielä toiset kaksi vuotta ennen julkaisua. (Mutta kyllä sekin valmistuu!) Toivottavasti piirtelyinto ei myöskään muuten ihan heti katoa koska kyllä siitä jonkin verran iloa elämäänsä potkii.
Ehkä voisin myös tehdä jonkun kunnon heppavideon pitkästä aikaa. Tuntuu kyllä että se aihe alkaa olla omalta osaltani tällähetkellä aika loppuun kaluttu mutta ei sitä ikinä tiedä mikä inspiraation taas esiin kaivaa.

Oikein mukavaa loppuvuotta kaikille ja vielä parempaa vuotta 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti