perjantai 8. tammikuuta 2016

Älä ala mulle!


Eli lyhyt rotoskopiaanimaatio Devil my cry pelistä. Olen ikuisesti ollut huvittunut nimenomaan tuosta kohtauksesta. Hei, tyyppi uhoo jollekkin seinässä roikkuvalle silmälle! (Joka siis on oikeasti valvontakamera.) Sitten kun piirtäessä tietysti yksinkertaistin ihan kauheasti kaikkea, poistin ylimääräisiä lonkeroita ja muuta en voinut olla punastelematta useassa kuvassa esiintyvälle kamerajalustan fallosmaisille muodoille. Tämä animaatio on siis ollu tunteiden vuoristorata.  

Hihii... Kehtaako tätä julkaistakaan!
Yli vuoden tätä töhersin. (Photarilla ja premierellä.) Väliin mahtui kuukausien taukoja kun ei itseäni kiinnostanut ja sitten sellaisia aikoja kun photoshoppia ei kiinnostanut. Kaikenmaailman kummallisia teknisiä ongelmia ilmaantui ja piirtämistekniikka muuttui matkan varrella. Onneksi sentään parempaan suuntaan. Loppu oli se suurin nautinto kun sai piirtää kasvoja lähikuvissa.


Sikäli että jotakin nyt kiinnostaa nähdä aitomateriaali tästä pätkästä niin voitte hypätä linkin kautta Tetra Ninjan peliä katselemaan youtubeen. Laitoin videon alkamaan animaation alkamiskohdasta mutta itse silmän pieksentä tulee sitten hiukan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti