maanantai 4. tammikuuta 2016

Vuoden ensimmäiset (eiku viimeiset).

Joku intohimo piirtämiseen hyökkäsi vuoden vaihteen paikkeilla ja monta piirrosta tuli. Mihinkään en ole kovin tyytyväinen, mutta koska koetan opetella positiivista ajattelua, yritän tähän blogiin edes kirjoittaa mikä kussakin työssä onnistui.


Uudenvuoden noita.
Tämä työ tuli ihan siitä, että pohdin millaisen lattean uudenvuoden onnittelun faceen jaan ja keksin piirtää. En oikein muista mistä tämmöinen noita idea tuli, mutta olen ihan tyytyväinen että se ilmaantui. Kuva nimittäin onnistui aika hyvin. Kasvot ovat ok vaikka käsien alueella on paljon parantamisen varaa.

Sotilas
Mallista piirtäminen on sellainen asia mikä mulla on ihan hakusessa. Niinpä harjoittelin tällä sotilaalla jonka kuvan löysin jostakin lehdestä. En huomannut ottaa mallikuvasta kuvaa, mutta voin vannoa, että ei se tuolta näyttänyt! Jos nyt jotain positiivista tästä, niin värit onnistuivat ok ottaen huomioon, että lähdemateriaalikuva oli mustavalkoinen.


Odottamassa
Kattelin telkkaa ja jotain samalla tein paperille. Sattumalta tämä nainen sitten onnistui aika hyvin. Mitään syvällisempää ajatusta ei kuvassa ole takana. En edes suunnitellut asentoa tai mitään. Piirtelin vain. Selkeesti aivojen sulkeminen toimii minulla paremmin kuin niiden käyttö. 

Samurai Jack
Jackin kanssa on hiukan samoin kuin tuon naispiirroksen. Aloin vain jotain tekemään ja kesken kaiken päätin piirtää  suuren sankarin, eli Samurai Jackin! Hänessä on nyt jonkin verran varjostusvirheitä ja muuta sellaista, mutta... No, tulipa sentään harjoiteltua miesten piirtämistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti