sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Ei videoa mutta muutama kuva.

Koska videorintama on liki kuopattu ajanpuutteen ja kiinnostuksen vuoksi ajattelin julkaista muutaman valokuvan tallilta.

Kossu ärsyttää.
Kevät on tullut ja 20v ukkeli on muuttunut kiusankappale varsaksi. Heti kun Nellan kanssa vapaaksi pääsi alkoi näykkiminen ja töniminen. Hiukan jalkaakin pepun päälle oli nostamassa! Nella onneksi on viisas nainen ja osaa pistää ääliöt ojennukseen.


Paljoa ei tarvinnut houkutella jotta saatiin pallerot liitämään. Harva asia on niin hellyyttävä kuin pikkuponi laukkaamassa niin lujaa kuin pikkutikuillaan pääsee, vakavan hurja ilme naamallaan...

Pihla lentää
Hitusen uljaampaa sitten on katsella laukkaavaa suokkia. Jopa sellaista joka luulee menevänsä 160cm rataa, oli edessä sitten maahankaivettu ristikko tai pelkkä puomi.

Vaudikas heppa Vappu
Myös länkkäriratsu kokeili jalkojen nostelua. Vähän vaikutti meno aluksi olevan enemmän omistajan irtohypytystä kuin hevosen, mutta alkoi se hepaltakin lopulta sujua,


Kentän vieressä hurjistelusta innostuneet lammaslapset näyttivät mallia kuinka juoksemisen ja hyppimisen oikeasti kuuluu mennä! Toivottavasti kukaan hepoista ei ottanut pienistä mallia, sillä sitten ei enää kukaan ratsastaja pysy selässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti