tiistai 7. kesäkuuta 2016

Piirtelyjä.

Koska taas on kertynyt muutama lähes kelvollinen kynäily on aika kirjoittaa blogiakin taas. Jos jollain on kiinnostusta katsella kuviani hiukan nopeammalla tahdilla niin niitä tulee toisinaan DeviantArttiin. Tai jos vielä nopeammin (ja ei niin onnistuneita) piirroksia haluaa katsella niin sitten mars instaan ja hakusanaksi soma_vilja.

Koulutyttö
Tässä ekana kuva johon selkeästi eniten kulutin aikaa ja kyllähän se näkyy. Mallia otin 1900- luvun alun valokuvasta, Koulukuvasta itseasiassa, jossa kiinnitin huomiota muita "hienostuneempaan" tyttöön korean hattunsa kanssa. Tämä onnistui aika hyvin mielestäni. Sain tummasta riittävän tummaa ja sopivasti erilaisia harmaan sävyjä.

Harmi sylissä.

Huomaa, että piirtelymokailun (jota ette tule näkemään) keskellä olen alkanut saamaan jotain ymmärryksen välähdyksiä siitä miten varjojen ja muun kuuluu mennä. Tässä melko nopeasti piirretyssä kuvassa (ehkä 30min) on kaksi itselleni tosi vaikeaa kohdetta, käsi ja kissa mutta silti kuvasta tuli kelvollinen. Harmi ei kyllä näytä itseltään mutta ilme meni aika oikein.

Minä

Tämä myös on melko nopea teos. Koetin tosiaan itseäni piirtää mutta siinä en kyllä onnistunut ollenkaan. Koetan olla ruoskimatta itseäni ihan liikaa asiasta sillä piirroksen saaminen jonkun tietyn tyypin näköiseksi vaatii ihan erikoistarkkuutta piirtäjän silmälle. Kun oli jo hahmotellessa selvää että kuva meni näiltä osin piloille, päätin kokeilla pitkästä aikaa tusseja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti