TaustatietoiskuMinä:
eli Sonja.


Asun tällähetkellä Porissa kahden kissariiviön kanssa. Ratsastusta olen harrastanut ihan lapsesta saakka ja ensimmäisen ponini, Maran ostin vuonna 1998. Pallero poistui seurastamme jo vuonna 2008, jonka jälkeen ponikseni tuli Komeetta. Kossusta voit lukea lisää tietoja alempaa. Myös piirtämisestä ja valokuvaamisesta olen ollut pienestä saakka todella kiinnostunut. Maalaaminen on tullut elämään vasta ihan viimevuosina.
Harrastan, ja teen pätkittäin työkseni videohommia. Media-alan koulutus löytyy, mutta täytyy sanoa, että lähes kaiken olen oppinut töiden ja omien kokeilujen kautta. Toki koulun teoriatunnit kuvanrakentamisesta, rajaamisesta, leikkaamisesta yms. "taiteellisista" asioista olivat paitsi mielenkiintoisia, ne jäivät hyvin muistiin.
Keksin helposti ideoita videoihin ja sarjakuviin mutta useimmat projektit eivät pääse ajatusastetta pidemmälle. Joskus sitten taas saattaa olla useitakin videoita työn alla samaan aikaan ja varsikin rakastamiani rotoskopioita saatan piirtää pitkän ajan projekteina. Photoshop aukeaa siis silloin kun huvittaa.
Viihdyn huomattavasti paremmin kameran takana kuin edessä ja siksi esiinnyn itse harvoin videoissa.

Koska tämä on videoblogi, esittelen itseni myös (vanhan [hyvin vanhan!]) videon muodossa. Olkaatte hyvät.

 

Tässä historiaa itsestäni lähinnä ratsastuksen merkeissä.


 Tässä vielä pieni video ponistani Komeetasta.

 

Kuvauskalustona toimii yleensä Canonin XA10. Toisinaan lainailen kamoja entisestä työpaikastani tai kavereilta. Valokuvakameraa en omista ja useimmat blogissa esiintyvät kuvat on napattu puhelimella tai videolta.

Loppuun muutamia piirroksia aiheesta kiinnostuneille. Nämä kuvat saattavat löytyä joistakin videoista myös.
Komeetta.
Selfie
Dante ja Nevan
Silent Hill hoitsu
Rantazombi
Viallinen nainen.

Karjuva ukko.